Sałatka z jabłkiem i rukolą
- 20g (garść) rukoli
- 125g (1/2 kostki) twarogu
- 100g (1/2 sztuki) jabłka
- 10g (1 łyżka) oleju sezamowego
- 10g (1 łyżeczka) pestek dyni
- 5g (1 łyżeczka) erytrolu do smaku
Rukolę umyć, przełożyć na talerz, na wierzchu ułożyć kawałki jabłka i pokruszony twaróg. Całość skropić olejem, posypać erytrolem oraz pestkami dyni.
Kontakt:
- 504 059 189
mgr Kamil Osowski
OPINIA PACJENTA: Dzięki pomocy Pana Kamila udało mi się zrzucić w niespełna 3 miesiące 13 kg , jestem mega szczęśliwa chociaż to dopiero początek mojej drogi. Bardzo zachęcam wszystkich do spotkania , diety są dobrane pod każdą osobę indywidualnie i co najważniejsze nie uderzają w nasz ...
07.06.2017
Twój komentarz