
Kontakt:
- 504 059 189

mgr Kamil Osowski
OPINIA PACJENTA: Super kontakt, przesympatyczne rozmowy i co najważniejsze w końcu jem to co lubię i nie głodzę się, a waga wciąż spada.
29.05.2012
Składniki:
(porcja dla 2 osoób)
150g makaronu z mąki durum - zielony
2 ząbki czosnku
2 średnie pomidory
olej rzepakowy (łyżka)
ser parmezan (łyżka)
pieprz cytrynowy (szczypta)
lubczyk suszony (szczypta)
natka pietruszki (garść)
Na rozgrzaną patelnię wlewamy olej rzepakowy, posiekane ząbki czosnku podsmażamy na oleju. Pomidor obieramy ze skórki, kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię, podsmażamy z czosnkiem, do smaku dodajemy szczyptę soli, pieprz cytrynowy, lubczyk i wrzucamy wcześniej posiekaną natkę pietruszki. Wszystkie te składniki mieszamy z ugotowanym wcześniej al-dente makaronem. Na końcu danie posypujemy starkowanym parmezanem.
Twój komentarz