Składniki:
Cebula 25 g (pół małej sztuki)
Liść laurowy 2 g (2 liście)
Ocet winny 3 g (1 łyżeczka)
Olej lniany 20 g (2 łyżki)
Sok z cytryny 3 g (1 łyżeczka)
Śledź solony 120 g (1 sztuka)
Ziele angielskie 2 g (1 szczypta)
Sposób przygotowania:
Śledzie namoczyć w zimnej wodzie (minimum 3 godziny). Opłukać, osuszyć i pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę posiekać, wymieszać z octem, cytryną, doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z kawałkami śledzia w słoiczku lub na małym półmisku, dodać przyprawy i zalać olejem. Przykryć i odstawić najlepiej nawet na 2-3 dni.
Kontakt:
- 504 059 189
mgr Kamil Osowski
OPINIA PACJENTA: Dietetyk, z którym miałam przyjemność współpracować, był nie tylko profesjonalistą w swojej dziedzinie, ale także niesamowicie życzliwą osobą. Jego podejście holistyczne do zdrowia i odżywiania uwzględniało nie tylko aspekty fizyczne, ale także emocjonalne i psychologiczne. To było dla mnie naprawdę inspirujące doświadczenie.
Twój komentarz