Sałatka z jabłkiem i rukolą
- 20g (garść) rukoli
- 125g (1/2 kostki) twarogu
- 100g (1/2 sztuki) jabłka
- 10g (1 łyżka) oleju sezamowego
- 10g (1 łyżeczka) pestek dyni
- 5g (1 łyżeczka) erytrolu do smaku
Rukolę umyć, przełożyć na talerz, na wierzchu ułożyć kawałki jabłka i pokruszony twaróg. Całość skropić olejem, posypać erytrolem oraz pestkami dyni.
Kontakt:
- 504 059 189
mgr Kamil Osowski
OPINIA PACJENTA: Od kilkunastu miesięcy borykaliśmy się z problemem nadwagi i mojego 10 letniego Kuby, ważył on zdecydowanie za dużo, pojawiały się już pierwsze objawy zdrowotne nadciśnienie, cholesterol i w końcu zdecydowałam się na spotkanie z dietetykiem. Na początku myślałam, że nikt nie nauczy ...
01.02.2013
Twój komentarz